• 93 885 06 94
  • c/ Tarragona, 9 / 08503 -  Gurb (Barcelona)
  • ramon@solermon.com

Serveis

Instal·lacions elèctriques

Instal·lacions elèctriques

Realitzem qualsevol tipus d’instal·lació elèctrica, ja sigui per a ús industrial com per a ús domèstic. També realitzem manteniments industrials i en comunitats de veïns.

Domòtica

Domòtica

Amb la domòtica busquem la millora de la gestió energètica i la qualitat de vida de les persones. Des de engegar o parar llums, persianes, cortines, endolls a distància amb una tauleta o telèfon mòbil,  o fins el control automàtic tant per a la calefacció o l’aire condicionat o el control a distància de les càmeres de seguretat.

Videoporters

Porters i videoporters

Instal·lem  tot tipus de porters, ja siguin els convencionals de sempre o els videoporters més actuals.

Càmares de vigilància

Càmares de vigilància

Muntatge de càmeres en edificis i/o habitatges controlades a través d’un telèfon mòbil, tauleta o PC on podrem controlar l’accés persones, vehicles etc.

Telecomunicacions

Telecomunicacions

Instal·lació del cablejat informàtic per a oficines, habitatges, botigues… Muntatge d’antenes de TV i satèl·lit.

Factures Elèctriques

Assessorament sobre factures elèctriques

Resolem els teus dubtes sobre les qüestions més freqüents d’una factura elèctrica. Tipus de tarifes, potència a contractar adequada a les teves necessitats… per tal de garantir un estalvi energètic més gran.

Estalvi Energètic

Assessorament en l’estalvi energètic

Tens un negoci i vols estalviar en la teva factura elèctrica? T’assessorem en el canvi de la il·luminació convencional a la il·luminació LED. Millor il·luminació amb menys consum.